Danijela Jankov na filmskom festival u Kanu

0
Jubilarni 65. kanski festival i ove godine je ostao zapamćen po brojnim filmskim hitovima, holivudskim zvezdama, prepoznatljivoj eleganciji i originalnom luksuznom Chivas Regal viskiju koji je neodvojivi deo ovog glamuroznog festivala. Na glamuroznim prolsavam
Danijela Jankov, foto: Story press
Danijela Jankov, foto: Story press

Od prošle godine Chivas Brothers postao je i partner internacionalnog humanitarnog projekta FilmAid koji podržava i proslavljeni glumac Robert De Niro. Ova humanitarna organizacija uz pomoć sedme umetnosti pokušava da ukaže na probleme i pomogne ugroženim ljudima širom sveta.

Oskarom nagrađivani glumac Cuba Gooding Jr. prudružio se ove godine predsednici FilmAid International organizacije Ileani Ogilvie Thompson i brend direktoru Chivas Brothers-a James Slacku  na premijeri kratkometražnog filma.

- Društvu u krizi potrebne su informacije i ohrabrenje. FilmAid omogućava i jedno i drugo uz moć filma i ja sam zaista počastvovan što sam bio u mogućnosti da podržim njihov rad i velikodušnost Chivas Brothers-a - izjavio je proslavljeni glumac.

Kanski festival ove godine premijerno je prikazao i mnogobrojne holivudske hitove, a premijeri filma MUD Jeff Nicholsa, prisustvovala je i naša poznata voditeljka Danijela Jankov, dok su gosti Chivasa u Kanu bili su i glumci Filip Juričić i Doris Pinčić, iz popularne hrvatske serije Larin izbor.

makonda-tracker