Maja Lena Lopatni: Dečko me nije razumeo

0
Učešće u rijaliti šouu Survivor i bliskost sa Ognjenom Kajganićem koja je izrodila spekulacije o njihovoj vezi koštali su Maju Lenu Lopatny četvorogodišnje romanse sa bokserom Alenom Maksimovićem
Maja Lena Lopatni, Foto: TV Prva
Maja Lena Lopatni, Foto: TV Prva

Daleko od očiju, daleko od srca stara je izreka u čiju istinitost se uverila i takmičarka rijaliti šoua Survivor Maja Lena Lopatny (21). Ova studentkinja druge godine novinarstva na Fakultetu političkih nauka u Zagrebu, koja se zajedno sa majkom, slavnom hrvatskom glumicom Miom Begović (49) upustila u veliku avanturu odlazeći na Kostariku, nije mogla ni da nasluti koliko će se njen život promeniti. Naime, njena romansa sa bokserom Alenom Maksimovićem (22) sa kojim je provela četiri i po godine, nije odolela pritisku javnosti zbog spekulacija da se na ostrvu upustila u vezu sa rukometašem Ognjenom Kajganićem (35). 

- Istina je da mi je Survivor u privatnom životu naškodio jer se moja veza sa Alenom nedavno završila. Survivor nije samo igra, već za tih četrdeset dana postane ceo vaš život tako da, kada se sve završi, ostavlja velike posledice. Boravak na ostrvu mnogo je uticao na mene jer sam očvrsnula kao osoba, ali kada sam se vratila kući osećala sam se zbunjeno. Trebalo mi je vremena da se saberem jer su mi osećanja bila pomešana i želela sam da budem samo sa ljudima sa ostrva sa kojima sam se jako zbližila, a moj bivši dečko nije imao razumevanja za to jer nije mogao da shvati kako mi je. I ne mogu da ga krivim zbog toga. Pogoršanju situacije doprinelo je i pisanje srpskih medija kako smo Ognjen i ja u vezi, kao i da smo na Kostariki imali seks. A to je vrlo ružno jer su u pitanju čiste laži. Naravno da je Alena sve to povredilo i da mu je zasmetalo - priča Maja koja kaže kako je dečko iskreno podržavao dok je bila na Kostariki.

- Videćete u narednim epizodama koliko sam imala njegovu podršku. Znam da me je čekao i da je bio fer i korektan. Naša veza nije opstala jer smo se udaljili, ali on je predivna osoba i posle raskida ostali smo u dobrim odnosima. Najvažnije mi je bilo da ne izgubim Alena kao osobu, a znam da nisam. Još ne znam kako će se završiti naša priča jer je sve i dalje sveže - smatra Maja i tvrdi da je za Ognjena Kajganića veže samo prijateljstvo.
- Za njega imam samo najlepše reči jer mi je bio najveća podrška i zaštitnik na ostrvu. Ognjen je super dečko i postao je nezaobilazni deo mog života. Čujemo se gotovo svakog dana, ali smo samo dobri prijatelji. Uskoro dolazim u Beograd, tako da ćemo se sigurno videti  - kaže ova mlada devojka koja je ipak otvorena za novu ljubav.

- Da mi se sada dogodi da se zaljubim, bila bih najsrećnija osoba na svetu, ali ljubav se ne događa kada je želiš, već kada treba da se desi - ističe ćerka nekadašnjeg vaterpoliste Ronalda Lopatnyja (68).
- Tata je ponosan na mene, zadovoljan je mojim ponašanjem i imam njegovu podršku. Moj cilj za učešće u Survivoru nije bilo pedeset hiljada evra ili titula jedinog preživelog, već to što je stvorena pogrešna slika o meni i ljudi su mislili da sam razmažena, da samo izlazim, opijam se do zore i trošim mamin i tatin novac, a to nikada nije bilo tako. Uvek sam bila odlična učenica, a prošle godine proglašena sam i najboljom studentkinjom. Želela sam da pokažem svima kako sam normalna devojka i sudeći po komentarima na internet forumima mislim da sam u tome i uspela - završava Maja Lena.

 

Jelena Kulović

 

makonda-tracker