Anabela Bukva i Andrej Atijas: Uprkos svima i svemu

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 7

vanja

02-06-2012 19:42h
EKSTRA SU OBOJE ZELIM VAM SVU SRECU OVOG SVETA

mina matic

02-06-2012 13:21h
Najozbiljnije i najljubaznije molimo redakciju Story magazina, da ne pridaje toliki znacaj uvazenoj marginalnoj osobi, zvanoj ANABELA!!!
CIME JE OVA PERSONA ZASLUZILA TOLIKO MEDIJSKOG PROSTORA???
Zasto, VI REDAKCIJO, PRIDAJETE toliki ZNACAJ ovakvim osobama, koje ni svojom inteligencijom, ni obrazovanoscu, ni rezultatima svog rada NE UNAPREDJUJU javno mnenje Srbije, nego ga, srozavaju???
Da li su vrednosti koje vi treba da promovisete u javnom medijskom oprostoru BRAKOLOMSTVO, PREVARA, POVRSNOST, PRIZEMNOST, LAKE NOTE, LAKA ZABAVA, a koje simbolizuje doticna ANABELA...???

Toliko je mladih, pametnih, talentovanih i kvalitetnih ljudi, koji su usput, veoma lepi i fotogenicni, i koje bi vasi fotosopovi, ucinili jos privlacnijim,o kojima treba pisati, koje treba slikati i pustiti da govore...!!!
Molimo, ipak, za nekakvu selektivnost i znacaj, kada birate osobe o kojima cete pisati.
HVALA

LGop

02-06-2012 16:36h
Ova nesrecnica nadje momka, pa se brze-bolje pocne slikati po tabloidima, nedeljnicima, najavljivati svadbu, broj djece....i na kraju se sve rasprsne kao mjehuric od sapunice. ANABELA, DOSTA VISE!

seka

02-06-2012 19:36h
zelim im sve najbolje

sanja

04-06-2012 02:06h
Ova nije normalna!

Loknica

04-06-2012 09:54h
Andrej i Anabela, uživajte u svojoj ljubavi, volite se i budite tu jedno za drugo, ne dozvolite ama bas nikome da stane na put vašoj sreći.

Punoooo sreće vam u životu želim :*

Aleksandra

27-12-2012 14:43h
Zalosno je sve ovo gledat a ne citati .
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: