Ivana Mrđa: Trudna sam, tužiću policajca zbog pretrpljenih grubosti i straha u trudnoći

8
Supruga fudbalera Dragana Mrđe iznosi svoju verziju priče o incidentu sa policajcem i otkriva da je u četvrtom mesecu trudnoće
Ivana Mrđa, foto Petar Đorđević
Ivana Mrđa, foto Petar Đorđević

Ivana Mrđa, supruga fudbalera Dragana Mrđe i bivša pevačica našla se u epicentru medijskog skandala zbog navodnog vređanja policajca koji ju je zaustavio dok je vozila auto u Novom Sadu. Pojedini mediji izvestili su da ga je opsovala, te da mu je zapretila rečenicom: Neće ti biti dobro posle jednog telefonskog poziva.

Međutim, u izjavi za Story.rs, Ivana opisuje svoju verziju događaja i tvrdi da sprema tužbu protiv službenog lica koje ju je zaustavilo.

- Pod velikim sam stresom, pretrpela sam velike grubosti i neprijatnosti. Osećala sam se loše i krenula sam kod mame sa kojom sam planirala da idem kod lekara. Policajac me je zaustavio, iako nisam napravila prekršaj. Pošto sam bila u žurbi usled toga što sam se osećala loše, zaboravila sam vozačku dozvolu i rekla sam mu da mi napiše kaznu, ali da me pusti da nastavim put što pre jer mi nije dobro. Na to mi je više puta ponovio: Kako ja da znam da si ti trudna. Krenuo je ka meni i vikao mi: Ulazi u auto, a izašla sam samo da se nadišem vazduha jer mi je bilo veoma loše. U dogovoru sa svojim advokatom, spremam tužbu protiv tog policajca za pretrpljen strah i grubosti u drugom stanju – kaže Mrđa i dodaje da nije tačno kako je opsovala policajca.

- Šokirana sam naslovima i citiranjem u novinama, to nije moj stil. Radi se o beogradskom slengu koji ne koristim u svom govoru. Potresena sam jer sam u drugom stanju pretrpela strah na neosnovanoj bazi od jednog mladog policajca – kaže za Story.rs Mrđa koja tvrdi da je policija nije privodila.

- Sačekala sam svog tatu koji me je odvezao u policiju gde smo i ja i taj policajac dali izjavu. Nikakva prijava mi još nije stigla i ne znam dalju zakonsku proceduru u ovom slučaju – zaključuje Ivana koja sa Draganom ima i četvoroipogodišnju ćerkicu Srnu.

 

 

Nikola Rumenić

makonda-tracker