Džastin Timberlejk i Džesika Bil proslavili veridbu

0
Pet meseci nakon što su se verili, Džastin Timberlejk i Džesika Bil proslavili su veridbu žurkom u ekskluzivno dekorisanoj kući u Kaliforniji.
Džastin Timberlejk i Džesika Bil, foto: Profimedia
Džastin Timberlejk i Džesika Bil, foto: Profimedia

Slavlju poznatog pevača i popularne glumice, između ostalih prisustvovali su Elen Dedženeres sa suprugom Poršom de Rosi, Ejmi Adams, Trejsi Alaja i mnogi drugi. Osim mnogobrojnih poznatih ličnosti, na zabavi je bilo više od stotinu Džesikinih i Džastinovih rođaka. Kuću u kojoj je priređena zabava dekorisala je poznata stilistkinja i dizajnerka enterijera Este Stenli, a žurka je imala dress code po kome su zvanice morale da se obuku u crna odela i haljine.

- Džesika i Džastin izgledaju vrlo srećno. Vidi se da između njih postoji posebna veza, posebno prijateljstvo. Vidi se da je sve ovo uvod u jedno lepo venčanje - rekao je jedan od Džastinovih prijatelja koji je prisustvovao proslavi veridbe.

Jedan od gostiju otkrio je za magazin US Weekly da su slavljenici bili izuzetni domaćini, te da su tokom čitave večeri obilazili svoje goste i pobrinuli se da se svi lepo provedu.

Tijana Radovanović

makonda-tracker