iza nje su teški dani

Kako danas izgleda Tanja Banjanin? Muž ju je ostavio samo što se porodila, povukla se iz javnosti, a sad - ponovo blista

2

Žena moćnog glasa vratila se na scenu u velikom stilu i mnogi su primetili da zrači nekom moćnom energijom 

TANJA BANJANIN DANAS IZGLEDA SJAJNO
TANJA BANJANIN DANAS IZGLEDA SJAJNO foto: Marina Lopičić

Pevačica Tanja Banjanin gradila je ozbiljnu muzičku karijeru devedesetih godina, njeni nastupi su bili veoma popularni, a izdala je i četiri studijska albuma. 

 

Sa pesmom "Ja činim sve" je pobedila na Budvanskom festivalu 1997., ali uprkos tome što joj je muzika išla od ruke čini se da joj ljubavni život nije bio onakav kakvim ga je zamišljala.

 

Tanja iza sebe ima dva braka. Iz prvog ima ćerku Stašu, a iz drugog sina Novaka. Razvod pevačici je veoma teško pao, o čemu je govorila i u javnosti.

- Posle prvog braka sam bila razbijena na sitne komade, kako psihički tako i fizički. Moj tadašnji muž je našao drugu. Ćerka je imala tek dva meseca, a muž mi saopštava da je zaljubljen u drugu. Iskreno, jedva sam se podigla iz toga. Ja sam mu stvari spakovala u kese. Više od godinu dana mi je bilo potrebno da izađem iz krize - ispričala je pevačica jednom prilikom za domaće medije i nastavila:

 

TANJA SE DUGO NIJE POJAVLJIVALA U JAVNOSTI
TANJA SE DUGO NIJE POJAVLJIVALA U JAVNOSTI foto: Damir Dervišagić

- Ljubav se jednostavno ugasila, nema je više ni u tragovima, u nekom drugom obliku ili kako god. Mislim da je, u suštini, to uzrok svakog razvoda. Naravno, svaki odnos je specifičan, ima tu još niz nekih drugih stvari. Dakle, nema više komunikacije, ništa više nije lepo, nema čak ni poštovanja. E, to je baš nedopustivo. Tako ne može. A što se tiče činjenice da se ljubav ugasila, naravno da nije bilo lako dok sam se s tim suočavala. Pretpostavljam da svi mi, makar i podsvesno, želimo da živimo srećni do kraja života, ali u jednom momentu naprosto sam rekla: OK, to je to. Gotovo. Idemo dalje — ispričala je ona za Story.

Nekadašnja pevačica je dugo patila nakon razvoda, nije radila, živela je na rubu egzistencije, a onda je odlučila da mora da krene dalje. Na izvesno vreme ona je muziku je ostavila po strani  i zaposlila se kao pomoćnica pokrajinskog sekretara za omladinu.

 

Ipak, muzika je njena velika ljubav i ne može tek tako u potpunosti da je se odrekne. Tanja je bila gost na velikom koncertu koji je upriličen povodom 100 godina postojanja Radija Beograd i tada je otpevala nekoliko numera, a svi su primetili da joj na licu ponovo blista osmeh, kao i da izgleda, slobodno se može reći, bolje nego ikada.

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImage

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Retko pojavljivanje Tanje Banjanin u javnosti 

 

makonda-tracker