Ešton Kučer zaplakao nakon susreta sa Demi Mur

0
Bivši supružnici nedavno su se sreli na jednoj rođendanskoj proslavi, a prema navodima stranih medija pomirenje je na pomolu.
Ešton Kučer i Demi Mur, foto: Profimedia
Ešton Kučer i Demi Mur, foto: Profimedia

Ešton Kučer i Demi Mur sreli su se na rođendanskoj proslavi sveštenika koji ih je venčao 2005. godine, i ne skrivajući oduševljenje zbog susreta, srdačno su se izgrlili.

Ešton je tokom večere održao dirljiv govor u čast rabina i suznih očiju priznao da je poslednjih godinu dana napravio užasne greške. Nakon govora, koji ga je potpuno slomio, u suzama se vratio na svoje mesto.

- Njegov glas je prvo podrhtavao, a onda je počeo da plače. Seo je na mesto uz veliki aplauz okupljenih, dok je Demi bila potpuno skamenjena - potvrdio je isti izvor koji je dodao da je glumica, nakon što je rabinu čestitala rođendan, dugo ćaskala sa bivšim mužem.

Izvor koji je prisustvovao njihovom susretu istakao je i da su njih dvoje izgledali jako zaljubljeno i da bi ovo mogao da bude put ka njihovom pomirenju.

Demi je i statusom na svom Twitter profilu najavila da bi mogla Eštonu da oprosti prevaru.

- Svi grešimo. Nemojmo da to bude razlog za odustajanje od onih koje volimo. Ponekad čoveka moramo da volimo iz daljine i da mu damo prostora i vremena da donese pravu odluku - napisala je glumica posle večere.

Tijana Radovanović

 

 

 

makonda-tracker