Emisija Žene: Iza kulisa

0
Emisija Žene na Prvoj srpskoj televiziji proslavila je prvu i najvažniju godinu emitovanja, kao i jubilarnu pedesetu emisiju.

Kroz 50 emisija Irina Radović, Marija Kilibarda, Ivana Zarić, Maja Volk i Nataša Ristić bavile su se raznim temama, bez stida i kompromisa hvatale su se u koštac sa uvreženim predrasudama i aktuelnim tabuima pred kojima često zatvaramo oči.

Iako su navikle da su one te koje publiku svake subote iznenađuju novim temama i zanimljivim gostima, ovaj put iznenađenje je priređeno baš njima. Cela ekipa emisije, na čelu sa producentima i scenaristima iznenadila je voditeljke malom gozbom, tortom i šampanjcem. Torta je stigla i od publike iz studija, koja je sa ovih pet lepih i pametnih žena punih energije provela godinu dana. Ceo trenutak je bio veoma emotivan, a bilo je i suza.

- Veoma sam zahvalna Prvoj srpskoj televiziji koja je verovala da pet žena na jednom mestu može uspešno da funkcioniše i da izražava stavove u kojima će se i drugi prepoznati. Posebno hvala celoj ekipi, jer znam da nikako nije lako raditi sa nas pet, našminkati nas i obući, a da sve budemo zadovoljne – rekla je Irina Radović za Story.

- Ponosna sam na celu ekipu. Ceo dan sam veoma emotivna, nisam očekivala da ću se ovako osećati u toku, a ni nakon emisije. Današnji rođendan je bio propraćen suzama radosnicama. Ponosna sam na koleginice i ekipu koja stoji iza emisije. Mislim da smo mi uspešan tim koji će trajati i u budućnosti, a obzirom na reakciju publike, verujem da ćemo ostvariti još mnogo zajedničkih planova - rekla je Marija, koju je ovaj događaj posebno raznežio.

Zorana Stanković

makonda-tracker