Kajli Minog: Osećam se kao mačka sa devet života

0
Australijska glumica i pevačica pristigla je u Kan kako bi na Filmskom Festivalu predstavila novi film Holy Motors, a u intervjuima koje je davala preovladavali su razgovori o njenoj najvećoj borbi u životu.
Kajli Minog, foto Profimedia
Kajli Minog, foto Profimedia

Četrdesettrogodišnja Australijanka ispričala je koliko je teška bila njena borba sa rakom dojke, na koju se, kako kaže, pomalo zaboravlja.

- Ja nikada neću zaboraviti taj strašni period. Ne prođe dan a da ne strahujem od povratka bolesti. A kada se pogledam u ogledalo, na sebi vidim ne samo fizičke nego i psihičke ožiljke – rekla je Kajli za Paris Match i nastavila:

- Uvek pokušavam da budem optimistična i, iako na prvi pogled izgledam otvoreno, vrlo sam rezervisana osoba. U bolesti sam otkrila i da sam neverovatno jaka, a za izlečenje se mogu zahvaliti i dragim ljudima koji su bili uz mene. Uglavnom, i privatno i poslovno osećam se kao mačka koja ima devet života. U životu sam donela niz loših odluka, ali nekako sam iz svega isplivala – otkrila je Kajli.

Kajli je rak dojke dijagnostikovan 2005. godine, a lečila se uglavnom u Parizu gde je živela sa tadašnjim dečkom Olivijeom Martinezom. Sada je u vezi s manekenom Andresom Velenkosom sa kojim, kako kaže, ne planira venčanje.

- Andres me poštuje i voli, ali danas sam mudrija i znam da lepe priče ne traju ceo život. One traju dok traju i, kada tako postavite stvari, na kraju ćete biti manje razočarani. Za sada sam zaljubljena, lepo nam je i to je sve – rekla je pevačica.

Tijana Radovanović

makonda-tracker