Šarliz Teron: Čekala sam dve godine na usvajanje

0
Nakon što se konačno oprobala u ulozi majke kada je nedavno usvojila njeno prvo dete, oskarovka Šarliz Teron je prvi put u javnosti govorila o tome u emisiji Elen DeDženeris.
Šarliz Teron, foto Profimedia
Šarliz Teron, foto Profimedia

Glumica južnoafričkog porekla progovorila je o u sinu Džeksonu, kog je usvojila u martu ove godine, ali i o dvogodišnjem procesu usvajanja kroz koji je prošla.

- Osećam se baš onako kako sam mislila da ću se osećati. Ne znam kako to da objasnim, samo znam da je dobro i pozitivno! – otkrila je lepa glumica.

Šarliz je otkrila i koliko je trajao proces usvajanja i kako se u tom periodu osećala.

- Trebalo mi je dosta vremena. Proces je trajao oko dve godine. Mama mi je tada rekla najlepšu stvar na svetu: trebalo mi je devet meseci da se zaljubim u tebe dok si rasla u mom stomaku, a ti si imala dve godine da se zaljubiš u ovu divnu bebu!. Zaista je teško čekati dve godine, ali jednog dana beba je konačno tu! To je divan osećaj! – rekla je Šarliz.

Džekson je Šarlizino prvo dete. I pored toga što je samohrana majka, uspeva da uskladi poslovne obaveze sa porodičnim, pa se tako priprema za dve premijere koje je očekuju u narednih nekoliko sedmica.

Tijana Radovanović

makonda-tracker