Šon Pen: Često se stidim samog sebe

0
Glumac Šon Pen priznao je da u javnosti često sam sebe dovede u neprijatnu situaciju, zbog svog karaktera i temperamenta koji, kako kaže, ne može kontrolisati.
Šon Pen, foto Profimedia
Šon Pen, foto Profimedia

Nakon što se 2010. godine suočio sa optužnicom zbog napada na paparaca, a poznati su i drugi njegovi ispadi u javnosti koji nisu bili nimalo ugodni, kao i priče o njegovom propalom braku sa Madonom, koju je navodno i tukao, Pena je počela da prati reputacija lošeg momka. Nakon napada na novinara, glumac se povukao iz javnog života i posvetio se prikupljanju pomoći za Haiti.

U jednom od malobrojnih pojavljivanja u medijima u poslednje vrijeme, Pen je priznao da mu često nije lako sa samim sobom.

- Često se osramotim zbog svoje prirode - rekao je Pen za američku TV emisiju Today.

Ovaj pedesetjednogodišnji glumac je priznao da se u poslednje vreme drži podalje od ostalih filmskih zvezda i da radije upoznaje ljude izvan svog društvenog kruga ili miljea u kojem se mora kretati zbog posla.

- To je jednostavno tako, ne želim da se družim s ljudima koje već poznajem, težim ka upoznavanju novih. Ne radi se o tome da sam postao asocijalan kako se misli - rekao je Pen.

Pen je na Filmskom festivalu u Kanu održao konferenciju za novinare na kojoj je govorio o Haitiju i o tome kako tamo posao još uvek nije gotov.

- Ceo svet se okrenuo od Haitija, a tamo posao još uvek nije gotov. Nerviraju me i volonteri koji dođu na Haiti samo da bi stekli epitet dobrice, a ne da bi stvarno pomogli - rekao je Pen koji je bio na ivici suza.

Tijana Radovanović

makonda-tracker