Ivana Čabraja: Ljudskoj zlobi nema kraja

0
Prateći vokal Nine Badrić na Eurosongu odgovara na optužbe da je juče uhvaćena u krađi umetničkih slika u hotelu Hilton u Bakuu
Ivana Čabraja, foto Elke Roels (EBU)
Ivana Čabraja, foto Elke Roels (EBU)

Naime, prema pisanju medija, zgodna plavuša je navodno skinula nekoliko slika sa zidova, zapakovala ih i strpala u kofer, a potom je intervenisalo hotelsko osiguranje pa su slike vraćene na svoje mesto.

- Ljudskoj zlobi nema kraja, ali neko odozgo sve to vidi – rekla je Ivana Čabraja za Jutarnji list.

Hrvatska evrovizijska delegacija prozvana je u novinama i da je u pijanom stanju kasno noću hrvatskim zastavama udarale o vrata drugih hotelskih gostiju.

- Naše devojke su sjajne devojke koje ostaju duže budne jer je ovde i noć duža. Tri smo sata ispred hrvatskog vremena, a kako probe počinju u ponoć, ne možemo pre četiri sata ujutro na spavanje. Sve drugo o devojkama, uključujući napise o krađi, deo je priča žutih medija koji uvek napuhuu lažne balone kako bi publici bilo zanimljivije – rekao je Aleksandar Kostadinov, šef hrvatske delegacije koji se javio sa generalne probe.

Iako joj kladionice nisu nimalo sklone i ne vide je u subotnjem finalu 57. Pesme Evrovizije, Nina Badrić se na to ne obazire:

- Verujem u Nebo, verujem u sebe, a na bini ću dati i pokazati najbolje što znam -  istakla je Nina uoči polufinala.

makonda-tracker