bravo princezo

Novo saopštenje Kejt Midlton obišlo svet: Princezi je baš ovo pomoglo da prebrodi tešku borbu sa opakom bolešću

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 2

Aleksandar

19-07-2024 16:13h
Kejt lece najbolji svetski lekari i ne pitaju šta kosta.
Ona može da živi izolovana od svih problema jer joj njen status i imetak to dopuštaju to nije primenljivo na običnim ljudima koji bi do sada verovatno preminuli

Realnost

19-07-2024 18:22h
Ona i njeni ne mogu da imaju, niti ima rak. Bojao sam se da je onaj majmun slučajno ubio, a možda i je, kad se prečkao radi ljubavnice. Ako je živa verovatno je gadno udario ili polomio pa se čekalo da prođe ili zaraste!!!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: