Željko Joksimović vodi pobednicu Dijamantovog konkursa na Eurosong

0
Sanda Mašić, studentkinja Muzičke akademije u Beogradu, pobednica je konkursa kompanije Dijamant iz Zrenjanina pod nazivom Postani pevački dijamant.
Željko Joksimović, foto: Story press
Željko Joksimović, foto: Story press

Ova dvadesetogodišnja devojka iz Smedereva je za najbolje izvođenje pesme Dobro jutro koju je komponovao Željko Joksimović, nagrađena putovanjem za dve osobe na finalno veče najvećeg evropskog muzičkog takmičenja koje će se naredne subote održati u Bakuu. Pobednicu je lično izabrao predstavnik Srbije na ovom takmičenju i naš poznati pevač Željko Joksimović.

Put prestonice Azerbejdžana, Sanda će u društvu svog pratioca krenuti danas, 24. maja, dok je povratak planiran za nedelju. Kompanija Dijamant je pobednici obezbedila smeštaj u hotelu Baku Diplomat sa četiri zvezdice. Uz mogućnost da uživo navijaju za Željka Joksimovića u subotnjem finalu, Sanda i njen pratilac će biti u prilici i da upoznaju ovaj prelepi grad koji leži na Kaspijskom moru.

Takođe, kompanija Dijamant je deset takmičara koji su se našli u najužem izboru darovala utešnim nagradama – poklon paketima Dijamantovih proizvoda.

makonda-tracker