Mostar sevdah reunion u Beogradu

0
Uz karakteristične bosanske zvuke i ukuse – nežene sevdalinke i ukusne baklave, čuvena grupa Mostar sevdah reunion, na konferenciji za novinare održanoj u Skadarliji, najavila je svoj veliki beogradski koncert za 22. jun u 20:30 časova u Domu Sindikata.
Al Dino, Saša Dragić i Nedeljko Kovačević
Al Dino, Saša Dragić i Nedeljko Kovačević

- Očekujem jako dobar provod, goste iznenađenja i pre svega odličnu muziku jer samo uz dobru muziku možemo da shvatimo koliko je život lep! A sevdalinke su jedne od najlepših pesama, jer iako pevate tužne pesme vama je lepo - rekao je kompozitor i menadžer Saša Dragić.

Nedeljko Kovačevič, frontmen benda Mostar sevdah reunion, nije krio radost zbog beogradskog nastupa.

- Nastupićemo u Beogradu u punom sastavu, sa svih osam muzičara, jer Beograd ni ne zaslužuje ništa manje. Izvešećemo duete koje smo uradili sa najboljim muzičarima sa naših prostora poput Esme Redžepove, Šabana Bajramovića, Lilljane Petrović Buttler, Halida Bešlića, Tife, Željka Samardžića... Možda neki od njih budu i gosti na koncertu, ali to ćemo ostaviti kao iznenađenje – otkrio je Nedeljko.

Ono što je izvesno je da će, kao jedan od gostiju, na koncertu nastupiti i popularni bosnaski pevač Al Dino.

- Velika mi je čast što ću u Beogradu nastupati sa vrsnim muzičarima i pre svega mojim odličnim prijateljima, grupom Mostar sevdah reunion. Nadam se da će svi posetioci koncerta uživati u našoj zajedničkoj pesmi Nikad mi se ne spava koja predstavlja nesvakidašnju fuziju sevdaha i bluza – govori Al Dino.

Karte za koncert već se mogu naći u prodaji po ceni od 1500, 1800 i 2000 dinara.

makonda-tracker