Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra: Koncert povodom Nacionalnog dana Rusije

0
Povodom proslave Nacionalnog dana Rusije u Sava Centru će u utorak, 12. juna 2012. godine, zajednički održati koncert Hor Ruske Armije Aleksandrov i Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra

Ovaj jedinstven spektakl se realizuje zahvaljujući saradnji između kompanije Gazprom njeft, i Ambasade Ruske federacije u Beogradu.
Koncert će biti realizovan kroz 3 dela. U prvom delu će nastupiti Hor Ruske Armije Aleksandrov, u drugom Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra, a u trećem će učesnici zajedno izvesti nekoliko fantastičnih dela.

Hor Aleksandrov je svetski poznat ansambl koji neguje vokalnu virtuoznost, a njihovi nastupi bude u publici posebne i jake emocije. Ansambl Aleksandrov sačinjavaju izuzetni umetnici: solisti, hor, orkestar i igrački ansambl, koji u svom sastavu broji 146 članova. Na koncertu u Sava Centru će gostovati u sastavu od 98 učesnika.

U proteklom periodu je svojim umetničkim angažmanom dao veliki doprinos negovanju autentične ruske tradicije i svetske kulturne baštine. Svojom harmoničnošću i snažnim umetničkim izrazom plene na svakom nastupu.
Iskustvo sa svetskih scena, ali u drugom muzičkom ključu, preneće poznati reditelj Emir Kusturica i No Smoking Orchestra, koje odlikuje spontanost i strast Balkana. Biće svakako zanimljivo videti spoj ova dva muzička stila.

Koncert će biti održan u Sava centru, 12. juna  u 20 sati, a karte po veoma popularnim cenama se mogu kupiti od 10 do 20h radnim danima, subotom od 10 do 15h na blagajnama Sava Centra, Bilet Servisa i Eventima.

makonda-tracker