Đulijana Rančić: Srećan kraj nadljudske borbe

1
Nakon brojnih bezuspešnih pokušaja da rodi i borbe s rakom dojke, zbog čega se podvrgla dvostrukoj mastektomiji, voditeljka E kanala Đulijana Rančić dobiće dete sa suprugom Bilom koje će im roditi surogat majka.
Đulijana Rančić, foto: E Kanal
Đulijana Rančić, foto: E Kanal

Posle pet godina braka, američka voditeljka E! kanala i rijaliti zvezda Đulijana Rančić (37) i njen suprug Bil (40) dobiće bebu. U svakom drugom slučaju ovo bi bila obična vest, ali reč je o paru koji svoju svakodnevicu živi pred kamerama, proživljavajući javno i uspone i padove, ali su zahvaljujući svojim teškim sudbinama stekli i popularnost. Preciznije, oni su prošli veoma težak životni put na kome su posle nekoliko pokušaja veštačke oplodnje, pobačaja i Giulianine borbe sa rakom, napokon dočekali srećnu vest. Ostvariće se u ulozi roditelja, a njihovu bebu rodiće surogat majka.

- Veoma smo uzbuđeni što su naše molitve uslišene - izjavila je Đulijana i tom prilikom obelodanila da će se beba roditi krajem leta. Njen suprug, s kojim je zajedno gostovala u emisiji The Today Show, nije krio oduševljenje zbog buduće prinove.

- Apsolutno smo ushićeni što to možemo da podelimo sa svima koji su nas pratili na našem putu - rekao je.

Beba će biti biološki njihova jer je embrion začet in vitro, a surogat majka će nositi bebu i doneti je na svet. Đulijana je u emisiji izjavila da je trenutak kada je saznala da je surogat majka trudna bio jedan od najsrećnijih u njenom životu.

Njihovi problemi sa začećem i mnogobrojne veštačke oplodnje posle kojih su sledili spontani pobačaji izazvali su veliku pažnju javnosti. Bračni par je napravio čak i rijaliti u kojem su javno otkrili šta rade i kako se zbog toga osećaju. Prošlog leta, baš kada je trebalo da ode na novi pokušaj veštačkog začeća, Đulijana je saznala je da ima rak dojke. Odlučila je da se podvrgne dvostrukoj mastektomiji i sada, posle svih muka kroz koje je prošla, napokon je zdrava.

- Obično sam se budila oko dva ujutro, okretala na drugu stranu kako ne bih probudila Bila i onda plakala, jecala i pitala se zašto mi se to dogodilo - priznala je Đulijana. Odmah posle mastektomije voditeljka italijanskog porekla podvrgla se rekonstrukciji grudi, a ožiljci koji su ostali podsećaće je na veliku pobedu.

- Mislim da ožiljci mogu da ispričaju fantastične priče. Uvek kada ih pogledam, setim se kako sam uspela da nadvladam bolest - ispričala je ali i objasnila koliku je podršku imala u Bilu.

- Rekao mi je da mu nije bitno kako će izgledati moje grudi. Bitno mu je samo da budem sa njim sledećih pedeset godina.

Iako idu neuobičajenim životnim putem, deleći sa brojnim ljudima koji ih verno prate putem malih ekrana sve lepo i ružno što im sudbina servira, svoju sreću strpljivo su čekali. Na sopstvenim mukama zaradili su milione, ali kada se kamere ugase, oni su samo ljudi čija je najveća želja da postanu roditelji.

 

 

Priredila: Moni Marković

makonda-tracker