Bojana Maljević: Neću igrati ljubavnicu Sava Bačića

0
Popularna glumica igra u nastavku hit serijala Budva na pjenu od mora koji će se od jeseni emitovati na TV Prva
Bojana Maljević, foto Luka Šarac
Bojana Maljević, foto Luka Šarac

Glumica Bojana Maljević igraće u nastavku serije Budva na pjenu od mora. Tim povodom ona uskoro putuje u Crnu Goru gde je pre nekoliko dana počelo snimanje prvih scena serije koja pred TV publiku stiže od jeseni.

 – Presudno da prihvatim rolu u ovoj seriji, bilo je to što su mi Milan i Mima Karadžić ponudili dobru ulogu. Verovatno je najpresudnije to što je Stevo Koprivica napisao zanimljiv karakter, drugačiji od svih ostalih, koji dramski zaplet serije čini uzbudljivijim – kaže Bojana za Story i odgovara na pitanje hoće li zaista igrati novu ljubavnicu Sava Bačića kojeg tumači Mima Karadžić.

-Nije tačno da ću igrati ljubavnicu Sava Bačića. Igram doktorku biologije, Katarinu, koja će u velikoj meri uticati na Savov život. Ona je dobra i plemenita osoba, iako ima odbrambeni stav prema celom svetu. Najviše ću snimati na Durmitoru, jer se njih dvoje tamo sreću. Radujem se što ću raditi sa tako izuzetnom autorskom i glumačkom ekipom, među kojima imam dosta prijatelja – ističe zvezda brojnih domaćih filmova I serija koja nakon zavšetka snimanja u Crnoj Gori, putuje u Austriju.

- Seriju nisam gledala pre nego što su me zvali da u njoj igram, ali ja televiziju ne gledam. Potom sam pogledala sve epizode i mislim da apsolutno zasluženo ima toliko veliku gledanost. Što se letovanja tiče, još uvek nisam isplanirala. Imam dosta posla a očekuje me i put u Beč, gde će se po treći put prikazati film Sestre koji sam producirala – zaključuje popularna umetnica.

 

Nikola Rumenić

makonda-tracker