Neočekivani vremenski uslovi menjaju plan turneje Aleksandre Radović

2
Vremenske neprilike u maju, kakve se ne pamte u poslednjih pedeset godina, nažalost utiču i na planiranu turneju Diva Live Aleksandra Radović.
Aleksandra Radović, foto: Story press
Aleksandra Radović, foto: Story press

Nakon odličnog starta turneje u sarajevskom Domu mladih te izuzetno velikog interesa za koncert u tuzlanskom Mejdanu čiji termin ostaje po ranijoj najavi, organizatori su prinuđeni da nastavak turneje prilagode najavljenim vremenskim uslovima.

Tako će koncert u Banja Luci, planiran za 19. maj na Tvrđavi Kastel, biti prolongiran za početak juna jer organizatori turneje nijednog momenta ne žele da rizikuju ugođaj na koncertu. Sve kupljene karte važe i za naredni termin održavanja koji će uskoro biti objavljen.

Koncert u Brčkom, najavljen za 25. maj ostaje u istom terminu ali poluotvorena lokacija Blatuše se menja diskotekom Falco, dok termin i mesto održavanja koncerta u Mostaru još uvek čekaju detaljnu prognozu Hidrometeoreološkog zavoda Bosne i Hercegovine.

Organizatori turneje Diva live Aleksandra Radović ovom prilikom izražavaju žaljenje zbog vanrednih izmena uzrokovanih izuzetno hladnim i kišovitim vremenom za ovo doba godine. Sve kupljene karte za koncert važe za navedene termine a Aleksandra Radović i njen prateći bend obećavaju da, bez obzira na izmene u planu, svi koji dođu na koncerte imati zagarantovano kvalitetnu svirku i zabavu. 

makonda-tracker