Vanja Grbić promoter Vip Beach Masters 2012

0
Promoter petog po redu profesionalnog šampionata u odbojci na pesku je i ove godine naš proslavljeni odbojkaš Vanja Grbić, koji će tokom Vip Beach Masters turnira voditi školu odbojke za mališane u svim gradovima u kojima se održavaju nadmetanja.
Vanja Grbić
Vanja Grbić

Vip mobile i Odbojkaški savez Srbije danas su najavili Vip Beach Masters 2012 – Prvenstvo Srbije u odbojci na pesku,  koje će se ovog leta igrati u čak sedam gradova i to u Kragujevcu, Novom Sadu, Kladovu, Kanjiži, Baču, Bačkoj Palanci i Beogradu.

Prvi turnir nacionalnog prvenstva u odbojci na pesku održaće se u Kragujevcu od 22. do 24. juna, a finale je planirano na beogradskoj Adi Ciganliji od 30. avgusta do 2. septembra. Za titulu šampiona i šampionki Srbije u odbojci na pesku nadmetaće se brojni timovi kroz svih 7 turnira, a ukupni nagradni fond finalnog turnira iznosiće 11.500 evra.

Odbojkaški savez Srbije i Vip posebno su ponosni na činjenicu da će Novi Sad od 4. do 8. jula ponovo biti domaćin izuzetno atraktivnog Evropskog šampionata – Masters serije, koji će na plaži Štrand okupiti najbolje muške ekipe starog kontinenta, sa nagradnim fondom od 25.000 evra.

Takmičari će se nadmetati za poene na listi Evropske odbojkaške konfederacije (CEV) i Svetske odbojkaške federacije (FIVB). Pravo na učešća u glavnom turniru imaće i dva tima iz Srbije kao zemlje domaćina.

makonda-tracker