Sutra Trka na štiklama u naselju Belville

0
Šesta tradicionalna Cosmopolitan Trka na štiklama biće održana u petak, 18. maja u 17 časova na trim stazi u naselju Belville. Prema propozicijama takmičenja, pravo da u trci uzmu učešće imaju sve punoletne dame, koje se profesionalno ne bave atletikom, dok je

Prva dama koja stigne na cilj osvojiće vaučer za  šoping u vrednosti od 1.000 evra, dok će pobednice u novoj kategoriji štafeta takođe osvojiti 1.000 evra za šoping. Pored nagrada za učesnice koje pobede u samoj trci, vaučer za šoping od 500 evra obezbeđen je za pobednicu koja će prema mišljenju stručnog žirija imati najbolji stajling. Domaćin i voditelj ovogodišnje trke biće TV voditelj Nebojša Radović, dok će stručni žiri činiti Snežana Dakić Mikić, Nenad Radujević, Bata Spasojević, urednica Cosmopolitan-a Jelena Jovanović i Cosmo modni urednik Vladimir Savić, koji će odlučiti o najbolje stilizovanoj dami ovogodišnje trke na visokim potpeticama.

- Cosmo devojke vole glamur, takmičarski duh, adrenalin i šoping. Zadovoljstvo je što šestu godinu zaredom organizujemo Trku na štiklama koja spaja sve ovo. Na potpeticama smo atraktivnije, seksepilnije i pokazale smo na prethodnim trkama, veoma brze. Podignite svoje samopouzdanje na visok nivo i potrčite ka svojim ciljevima! Srećno! - izjavila je Jelena Jovanović, glavna i odgovorna urednica magazina Cosmopolitan.

- Savremeni život iziskuje od nas dama da budemo mnogo toga, ali pre svega brze kako bi postigle sve tokom dana, a da pri tome uvek budemo ženstvene. Kao domaćini jedne ovakve manifestacije, želimo svim damama da pošaljemo poruku da brinuti o sebi može biti zabavno, ali i jednostavno, posebno ako u svom naselju imate trim stazu. Zahvaljujući svojoj dobroj poziciji u centru Novog Beograda, blizini novog mosta, blizini reke i mnogobrojnim dodatnim sadržajima, naselje Belville idealno je za sve koji žele da deo svog dana posvete bavljenju sportom i boravku na svežem vazduhu, dok je istovremeno i centar atraktivnih dešavanja, kao što je Trka na štiklama - naglašava Vidra Vučević, izvršna direktorka marketinga Delta Real Estate Grupe.

 

makonda-tracker