Tom Kruz: Nisam i ne planiram odlazak pod nož

0
Glumac tvrdi da se nikad nije podvrgao nekoj estetskoj operaciji, niti da to ikada namerava
Tom Kruz, foto: Red Dot
Tom Kruz, foto: Red Dot

U interjuu za Playboy magazin govorio je o neizmernoj ljubavi koju gaji prema supruzi Kejti Holms.

Još otkako je 1986. godine stekao popularnost ulogom u filmu Top Gun, četrdesetdevetogodišnji Tom Kruz kao da ne stari. Iako se spekulisalo da se razlog njegovog mladolikog izgleda krije u brojnim plastičnim operacijama, glumac tvrdi da nikada nije otišao pod nož i da to nikada ni ne planira.

Nasmejalo ga je pitanje kako uspeva da izgleda upola mlađe s obzirom na svoje godine.

- Iskreno, ne znam. Puno radim. Uvek sam u krugu porodice. Treniram, malo spavam. U sve ulažem puno truda - rekao je glumac i progovorio o svojoj velikoj ljubavi prema tridesettrogodišnjoj supruzi Kejti Holms s kojom je šest godina u braku.

- Ona je posebna osoba i da provedete samo pet minuta s njom to bi odmah uočili. Sve što radi čini s velikom kreativnošću. Duhovita je i šarmantna, a kad uđe u sobu jednostavno se odmah osećam bolje. Ja sam romantičan. Volim romantične večere i ona uživa u tome. Ne znam što bih rekao, jednostavno sam srećan i to se ne menja od trenutka kada sam je upoznao. Naš odnos je zaista poseban - rekao je Tom.

Par se venčao 2006. godine na sajentološkom obredu i imaju šestogodišnju ćerku Suri. Glumac, koji je zagovornik sajentologije, naglasio je kako nikome ne nameće svoja religijska uverenja.

- Poštujem ono u što drugi ljudi veruju. Moja vera je moja lična stvar i uz nju pokušavam da shvatim kako da budem bolji čovek, otac ili jednostavno tražim načine kako da se popravim. Svaki pojedinac mora odlučiti šta je istinito i stvarno za njega - zaključio je Tom.

makonda-tracker