čestitamo

Divni trenuci u krugu najmilijih: Marija Šerifović krstila sina na poseban dan za njenu porodicu

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 3

roditelj

13-05-2024 10:29h
Marija Šerifović nikada neće biti majka, biološki! To je uvreda za sve žene koje nose svoje dete 9 meseci i prolaze razne faze straha, strepnje itd. Žena je u četrdesetim godinama, ekstrovertna, još uvek infantilna, kupila sebi igračku , za svaku osudu je , jer ne govori o odrastanju deteta,, koje će da raste u bolesnoj sredini. Njen odnos sa bebom, je kao sa malim psom, to dete će doživeti shok kad shvati da živi sa bolessnom osobom!!!!

stefan

13-05-2024 13:43h
@roditelj
apsolutno podrzavam vas komentar. samo da dodam. ne zamarajte nas tom osobom, fuj !

Željka

13-05-2024 11:13h
Tako je, treba da je nosiš ispod srca 9 mj. ,a onda tek možeš komentarisati,sve ostalo je "fejk".
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: