Tamara Eklston: Bojkotovaću venčanje mog oca!

1
Tamara Eklston, ćerka milijardera i direktora kompanije Formula 1 Bernija Eklstona, izjavila je kako ne želi da ima bilo kakve veze sa venčanjem njenog oca, iz poštovanja prema majci Slavici.
Tamara Eklston, foto Profimedia
Tamara Eklston, foto Profimedia

Nakon što su vesti o venčanju njihovog osamdesetjednogodišnjeg oca Bernija i njegove četrdeset šest godina mlađe verenice Fabiane Flosi saznale iz novina, sestre Eklston odlučile su da pomenutom događaju ne prisustvuju.

- Kada sam saznala za očevo venčanje samo sam se zapitala kako li se moja mama oseća. Mislila sam da tata neće ponovo imati nameru da se ženi, posle neuspelog dvadesetčetvorogodišnjeg braka – rekla je Tamara medijima i dodala da ne planira da bude gost na venčanju.

- Ne očekujem pozivnicu za venčanje, jer moj tata zna da smo sestra i ja jako odane majci. Mi smo tri musketara i za mene postoji samo jedna gospođa Eklston – dodala je Bernijeva naslednica.

Berniju će venčanje s marketinškim stručnjakom iz Brazila, Fabianom Flosi, biti treće po redu. Iz prvog braka ima ćerku Deboru, a drugi brak sa Slavicom, u kojem su rođene Tamara i Petra, trajao je 24 godine i okončan je 2009. godine.

Tijana Radovanović

makonda-tracker