Marija Šerifović specijalni gost na Eurosongu u Azerbejdžanu

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

Mirela

10-05-2012 17:52h
Marija peva ko grom... Taj glas, to poverenje u sebe da ce kada ga pusti i prodere se u mikrofon pred milionima ljudi sirom celog sveta da ce ispasti ton koji treba da ispadne...
Srbija je, na zalost, bila vise zainteresovana za seksualno opredeljenje svoje prve pobednice na ovom takmicenju nego za ono sto ona moze muzicki da pruzi.
Nakon sto je pobedila na Evroviziji nije mogla da opstane u narodnjacima zatrovanoj i homofobnoj sredini. Sramota citave nacije je da jedna pobednica Evrovizije mora da postane kafedzija u Austriji da bi se izdrzavala.
Ziva steta... Onakav glas...

Dana

11-05-2012 13:26h
Glas ima kao pecinski covek a tako i izgleda...i kako je vise nije blam da smara sa tom jednom istom pesmom...

tralala

10-05-2012 21:09h
I opet nista bez Mare! BRAVO!

Kuja

12-05-2012 07:26h
Zeljko ce solidno da se iznervira.

tralala

21-05-2012 21:02h
Jos kada bi izbacili slike iz poslednjeg intervjua, bilo bi super! :)))
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: