nije im bilo lako

Imali su uspeh, sreću, novac, ali su im život obeležile TRAGEDIJE: Ove poznate ličnosti su doživele SMRT SVOJE DECE

0

Moć, bogatstvo i slava ne umanjuju bol koju roditelj oseća kad izgubi svoje najdraže 

POZNATI KOJIMA SU UMRLA DECA
POZNATI KOJIMA SU UMRLA DECA foto: EPA-EFE/ANDRZEJ LANGE

Bez obzira na to što su bogati, slavni i poznati celom svetu bol za detetom je uvek nešto što poljulja, učini ranjivim i ostavi ožiljke na srcu koji nikada ne zarastu.

 

Kao i svi drugi, i poznate ličnosti su tokom života prolazile kroz burne periode, kroz teške momente od kojih se ni godinama nakon tragičnih događaja nisu oporavile.

 

Ovo je priča o nekoliko poznatih ljudi koji su imali sve, i novac, i bogatstvo i uspeh, ali su izgubili ono najdraže - decu. 

 

 

- Slomljeni smo. Naša draga Emi juče je izgubila život. Ni u snu se nismo nadali da ćemo iskusiti ovakav bol. Njena ljubav i duh nikada neće biti zaboravljeni -  napisao je legendarni skijaš Bodi Miler na Instagramu nakon što je saznao da mu je preminula ćerka.  

 

Devojčica koja nije imala ni pune 2 godine upala je u bazen i udavila se. Ovu tragediju Miler i njegova supruga jedva su preživeli. Vest ih je zatekla u komšiluku. Iako su lekari pokušali sve, nisu uspeli da je vrate u 

život. 

DŽON TRAVOLTA JE TAKOĐE IZGUBIO DETE
DŽON TRAVOLTA JE TAKOĐE IZGUBIO DETE foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

 

Teška sudbina zatekla je i Džona Travoltu i Keli Preston, čiji je najstariji sin  16-godišnji Džet, pao je dok se kupao u kadi u porodičnoj kući na Bahamima. Iako je odmah odvezen u bolnicu, lekari nisu mogli da mu pomognu.

 

Zlu kob ostetio je na svojoj koži i nekadašnji svetski bokserski prvak Majk Tajson u teškoj kategoriji 2009. godine. Njegova četvorogodišnja ćerka Eksodus umrla je od posledica gušenja nakon što joj se zapetljao električni kabl trake za trčanje oko vrata.

 

TAJSON JE TEŠKO PODEO GUBITAK DETETA
TAJSON JE TEŠKO PODEO GUBITAK DETETA foto: EPA-EFE/ANDRZEJ LANGE

 

Poznati muzičar Prins 1996. je dobio sina. Nažalost, mališan je umro nekoliko nedelja kasnije zbog retke nasledne bolesti – Fajferovog sindroma (bolest deluje na rast i oblik kostiju). 

 

Nisu na ovom spisku samo strani glumci i poznate ličnosti. Postoji i među poznatim Srbima i Srpkinjama oni koji su doživeli i poživeli teške trenutke. 

 

ŽIKI JE IZNENADA PREMINUO SIN
ŽIKI JE IZNENADA PREMINUO SIN foto: Instagram

Javnost je ostala u šoku nakon što je Sandra Rašković Ivić ispričala da je njen sin Jovan Ivić izvršio samoubistvo. Dugo je tugovala, a onda je shvatila da zbog svog unuka i drugo dvoje dece mora da nastavi dalje. 

 

Naš poznati glumac Srđan Žika Todorović, takođe je izgubio sina. Oni su ga u porodičnom stanju pronašli mrtvog, a obdukcijom je utvrđeno da je uzrok bio sindrom iznenadne smrti kod dece.

 

Bonus video:

Kolika kazna čeka ljude povezane sa nestankom Danke?

makonda-tracker