Rijana završila u bolnici zbog iscrpljenosti

2
Dvadesetčetvorogodišnja pevačica hitno je prevežena u bolnicu nakon gala zabave u njujorškom muzeju Metropolitan.
Rijana, foto: Profimedia
Rijana, foto: Profimedia

Prema navodima stranih medija, lepa pevačica sa Barbadosa hitno je primljena u bolnicu zbog iscrpljenosti i dehidracije, a nakon primljene infuzije puštena je na kućno lečenje. Rijana je o tome obavestila i svoje fanove na Twitteru, gde je objavila i fotografiju svoje ruke sa iglom za infuziju.

Kako pišu strani mediji, poznatoj pevačici pozlilo je usled mnogobrojnih žurki koje je u poslednje vreme posećivala, a na kojima je konzumirala velike količine alkohola i marihuane.

- Rijana obožava žurke, ali proteklog meseca je zaista bila van kontrole. Gotovo svakodnevno je pila alkohol, a često je i pušila marihuanu. Svi joj govore da uspori i da razmisli o nekoj vrsti terapije ili rehabilitacije – rekao je izvor blizak pevačici.

Ipak, ponosna na reputaciju loše devojke, Rijana je nedavno izjavila  Luda sam i neću se pretvarati da sam nešto drugo.

U međuvremenu, Rijana je dobila milionsku ponudu od magazina Plejboj, o kojoj i dalje razmišlja. Osnivač svetski poznatog magazina, Hju Hefner, smatra da je lepotica sa Barbadosa trenutno najbolja muzička zvezda koja bi se mogla pojaviti na naslovnici magazina. Pevačica je zainteresovana za saradnju sa Hefnerom, ali i zabrinuta zbog uticaja koji bi to moglo imati na njene mlađe obožavatelje.

Tijana Radovanović

makonda-tracker