Jovana i Željko Joksimović: Nebo je granica

1
Kada je ugasio svećice na rođendanskoj torti zajedno sa suprugom Jovanom, pop zvezda Željko Joksimović nazdravio je i ogromnoj ljubavi koja mu je osim ličnog zadovoljstva donela i poslovni prosperitet
Jovana i Željko Joksimović: Foto: Scandal
Jovana i Željko Joksimović: Foto: Scandal

Sa punih četrdeset godina Željko Joksimović (40) posložio je sve kockice svog životnog mozaika. Čini se da živi san koji je snevao već dve decenije. Mada ovaj talentovani umetnik nikada nije dozvoljavao da mu vreme zalud prolazi, sve u njegovom životu došlo je na svoje mesto otkako je kraj njega voditeljka TV Pink Jovana Joksimović (31), njegova najveća ljubav, najvoljenija devojka i obožavana supruga. Ova fatalna ljubavna saga sa bračnim ishodom, koju partneri priželjkuju da krunišu prinovom, od svog starta izazvala je mnogo kontroverzi, tračeva, zavidljivih komentara, ali i pohvala. Jer, Željku se, kako mnogi njegovi prijatelji svedoče, kraj Jovane dogodilo da posle brojnih romansi napokon poželi da zastane, pruži beskrajnu ljubav i zauvek se skrasi. Ono što pojedinci koji nemaju pristup u njihova četiri zida mogu da primete jeste da Jovanin i Željkov svet čine romantični, ali i veseli trenuci.

Oboje obožavaju slavlja, pa i one zabave sa najužim krugom prijatelja koje oni smatraju intimnim bude ogromno interesovanje medija, ali i običnog sveta, budući da na njima prisustvuju najpoznatije ličnosti Srbije. Uprkos prvobitnom planu da 20. aprila kada su kao i svih prethodnih godina otkako su rešili da zajedno slave rođendan, koji je njemu baš na taj datum, a njoj pet dana kasnije, odlučili da prirede skromnu proslavu, slavljenički party održan je u Piano baru hotela Kontinetal u prisustvu mnogih celebrity zvanica među kojima su bili brojni političari, biznismeni, popularni glumci, pevači, a Jovani i Željku poznati samo kao dobri prijatelji. Doterani, nasmejani i srećni, supružnici su svojim sjajnim raspoloženjem ovu zabavu ubrzo pretvorili u nezaboravni provod na kojem se slavilo čak i njihovo venčanje organizovano 20. januara na Maldivima. Zabava koja je počela oko devet časova uveče potrajala je do tri ujutru, a uz aplauz brojnih zvanica slavljenici su zajedno ugasili svećice na rođendanskoj, ali i torti koju su mnogi nazvali svadbenom. Ovogodišnji predstavnik Srbije na Evrosongu sada je čini se sigurniji u sebe nego ikada pre. Ponesen harmoničnom bračnom bajkom, podrškom voljene žene koja mu je osim oslonca u privatnom životu postala i osnovni savetodavac, Željko kao da svojim osmehom svakodnevno govori kako je svestan da je ovo vreme u potpunosti njegovo i da je za njega granica samo nebo i Jovanin zagrljaj.

Mirjana M. Višnjić

 

 

makonda-tracker