Andrej Atijas: Nisam narkoman

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 8

zoran

08-05-2012 19:52h
Ma napali su ga da bi nastetili Anabeli.On je sarmantan Anabela lepotica i nek uzivaju,bice jos napisa i napada.Anabela je zvezda i tabloidi pisu o njoj da bi se prodavali.

Lukrecija

09-05-2012 00:27h
Nahvatala tikva nekog tatinog sina i sad planiraju da se oglasavaju za svaku glupost.

Dragana

08-05-2012 17:34h
Sve ok! Lep su par, ali kako se sa 26.godina zivota vec dobije zvanje biznismena.

nata

08-05-2012 18:50h
Boze Anabela, pa svaka dva mjeseca drugi, i sve mladje od tebe, i u sve ludo zaljubljena,svi te ostave a ti patis.Zaista ili ti imas neke komplekse, ili mozes da budes sa svakim.Ako si se razvela, nije smak svijeta,ali skrasi se vec jednom sa nekim muskarcem,a nemoj ih mjenjati ko carape.Imas djecu, i to zensku, pa kakav im to primjer dajes, ponasas se ko da imas 15 godina.Uzas.

minja

09-05-2012 12:47h
potpisujem komentar korisnika nata...
ponasa se kao nezasita tinejdzerka, stvarno je vreme da se skrasi, i te njene devojcice imaju od koga da se uce ponasanju...:/

nikolina

13-05-2012 15:24h
Nista cudno svi bogatasi obozavaju koakin.....

Milan

30-06-2012 02:32h
Jedno pitanje za Andreja.Sve cestitke za uspeh u zivotu i poslu iskrene.Kako jedan neiskusan mladic,tako mlad moze da postane vrh brendirane korporacije za trziste BiH.Kakve su to namestaljke.Nije valjda da se sve namesta i kupuje,ili je vec unapred odredjeno sta i kako.Da je Nikola Tesla ne bih sa 26 mogao ostvariti toliki uspeh,za koje su potrebne godine i godine rada i iskustva....Milan

Alex

21-07-2012 12:20h
Ko je sad pa ovaj?!?
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: