Anita Lazić ćerka Snežane Savić crvenela zbog mamine golotinje

0
Na prvi pogled mirna emisija Granica, na televiziji Happy, zahvaljujući provokativnim pitanjima voditeljke Jelene Helc, učinila je da gošće, ćerke poznatih, otkriju svoje teško prelezane dečije bolesti, zbog toga što su im roditelji bili poznati.
Anita Lazić, foto: Story arhiva
Anita Lazić, foto: Story arhiva

Ćerka Milana Štrljića, Iva, vrlo samouvereno je rekla da je oduvek želela da bude glumica i da je svim silama stremila ka tom cilju. Kategorično tvrdi da su joj uloge davali mahom ljudi sa kojima nije bliska, nego oni sa kojima se privatno druži.

Najotvorenija je bila Anita Lazić, ćerka Snežane Savić, koja kaže da joj je veoma smetalo što se njena majka skidala pred kamerama, pa često zbog toga nije mogla da ide u školu.

Ćerka dramskog pisca Siniše Kovačevića i Ljiljane Blagojević, Kalina, kaže, da nikada neće zaboraviti kako su se ponašali prema njoj u osnovnoj školi.

- Kad bih svojim znanjem zaslužila da odem na gradsko takmičenje iz recitovanja, ostala deca su reagovala, govoreći da je sve samo zato što su mi roditelji poznati. Inače, imam problem i sa nekim ludakom koji umesto mene održava fejsbuk profil i dopisuje se sa ljudima u moje ime – otkrila je Kalina.

makonda-tracker