Džoni Dep: Moja mračna prošlost

0
Slavni glumac otkrio je detalje iz njegovog života kroz priču o problemima sa kojima se suočavao, a koji su nastali u pubertetu nakon razvoda njegovih roditelja.
Džoni Dep, foto Profimedia
Džoni Dep, foto Profimedia

Iako je popularan u celom svetu, do sada se ipak malo znalo o Depovom privatnom životu i mnogobrojnim lošim fazama kroz koje je prolazio.

Popularni glumac nedavno je odlučio da se otvori i progovori o svojoj burnoj prošlosti. Tom prilikom je otkrio da je vodio klub u kom je bilo lako nabaviti droge, demolirao je hotelske sobe, izazivao probleme na snimanjima, čak se i samopovređivao, dok nije pronašao ispunjenje u životu.

- Bio sam besan, očajan, frustriran, prazan… Deca su me spasila. Kad sam postao otac, sve se promenilo – priznao je Dep.

Problemi su se pojavili u pubertetu, nakon razvoda njegovih roditelja, jer se teško mirio sa tom traumatičnom činjenicom. Umeo je i da se samopovređuje kako bi potisnuo psihičku bol i nezadovoljstvo svojim životom.

- Čak i kada sam postao slavan, nisam video ništa dobro u tome. Nisam pronašao sreću i ispunjenje u poslu. Bio sam potpuno prazan. Probudio sam se tek kada mi se rodilo prvo dete – priznao je četrdesetosmogodišnji glumac.

Tijana Radovanović                       

makonda-tracker