Majkl Džekson je naručio ubistvo mlađeg brata?

0
Tragično preminuli kralj popa je, prema tvrdnjama jednog od njegovih bivših čuvara, jednom prilikom pod uticajem narkotika naredio telohraniteljima da ubiju njegovog mlađeg brata Rendija.
Majkl Džekson, foto Profimedia
Majkl Džekson, foto Profimedia

Bivši Majklov telohranitelj Met Fids otkrio je da pokojni pevač više nije mogao da sluša nagovaranja njegove braće da se ponovo pridruži sastavu Jackson 5, te je jedne noći pod dejstvom narkotika tražio telohraniteljima da upucaju Rendija, jer je, kako kaže, bio previše dosadan.

- Majkl je godinama vodio bitku sa braćom jer su oni želeli njegov povratak u grupu Jackson 5. Stvari su postale ozbiljne kada je jednom prilikom Rendi pokušao na silu da uđe u Majklov dom kako bi razgovarao sa njim. Majkl je tada naredio telohraniteljima da ga ubiju. Nije bio čiste svesti zbog droge, ali srećom, Rendi je dobro – otkrio je Fids i dodao da je Majkl poslednjih godina bio paranoičan do te granice da je zabranio članovima porodice da posećuju njegov dom.

Met Fids u međuvremenu pokušava da dokaže da je on pravi otac Majklovog najmlađeg sina, desetogodišnjeg Blanketa.

- Dao sam Majklu uzorak moje semene tečnosti 2001. godine, kada mi je rekao da želi da dobije jedno sportsko dete. Ja sada samo želim da to bude potvrđeno putem DNK analize – rekao je Fids.

Tijana Radovanović

makonda-tracker