Gabi Novak, Meri Cetinić i Tereza Kesovija: Nezahtevne Dive

0
Legendarne pevačice Gabi Novak, Meri Cetinić i Tereza Kesovija, uprkos zahtevnom imenu Dive pod kojim nastupaju, bile su izuzetno skromne u svojim uslovima pred srpsku turneju.
Gabi Novak, foto: Story arhiva
Gabi Novak, foto: Story arhiva

Za koncerte desetog maja u Domu vojske u Nišu, 11. maja u beogradskom Sava centru i 13. maja u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu, Dive traže za sebe prostorije koje su sigurne, čiste, što bliže pozornici (ukoliko to uslovi dopuštaju), udobne i dovoljno velike.

Pred nastupe Gabi, Meri i Tereza zahtevaju deset polulitarskih boca negazirane vode, tri puta po dve litre negaziranog soka od narandže, jabuke i brusnice, kao i osam komada raznog voća kao što su jabuke, banane...

Divama će u Nišu, Beogradu i Novom Sadu biti na raspolaganju dvadeset polulitarskih čaša, deset peškira, leda dovoljno za celu večer, sto, stolice, veliko ogledalo, vešalice i utičnica za struju.



Tri dive iz Hrvatske, tri prepoznatljiva glasa, uz prateći orkestar pod vođstvom džez gitariste Ante Gela, tokom dvočasovnih koncerata u Nišu, Beogradu i Novom Sadu izmenjivaće se na pozornici pevajući najveće hitove svojih dugogodišnjih i plodnih karijera.

Ulaznice za beogradski koncert DIVA od petka se mogu naći po ceni 1.500, 1.800, 2.000 i 2.500 dinara na blagajni Sava centra, kao i preko mreža Eventim i Card service.

Za novosadski koncert karte za parter su 1.500 1.800 i 2.000 dinara, a balkon 1.200 dinara nablagajni Srpskog narodnog pozorišta.

Za niški koncert ulaznice za parter koštaju 1.200, a balkon 1.000 dinara preko blagajne Doma vojske, kao i prodavnice Happy House i Energy Music Shop.

makonda-tracker