Željko Mitrović se vratio muzici (VIDEO)

1
Predsednik kompanije Pink Media Group Željko Mitrović pronašao je vremena da se vrati svojoj prvoj ljubavi, muzici, pa je uveliko u toku rad na projektu Željko Mitrović and Berklee Groove. Poslušajte kako zvuči prvi singl TV u kome peva Danijel Pavlović
Željko Mitrović
Željko Mitrović

Vlasnik TV Pink okupio je najbolje i najobrazovanije mlade muzičare u želji da napravi kvalitetan muzički CD, kakav je nedostajao domaćoj sceni.

- Muzika koju sviramo nije komercijalna, ali je kvalitetna. Vreme je da pokažemo da se i u Srbiji može svirati po svetskim standardima. Snimićemo osam numera, a za prvu smo već završili i spot - rekao je Mitrović.

U prvoj kompoziciji peva nekadašnji učesnik šou programa Operacija trijumf  Danijel Pavlović, dok će se u ostalim pesmama pojavljivati drugi vokalni izvođači. Tekst za prvu numeru je napisala Marina Tucaković, a ona će biti autor i većine ostalih pesama.

Sve kompozicije biće snimljene u tonskom studiju Pink, a pod patronatom Radeta Pajića koji je radio i prvu numeru, dok je produkciju i aranžman radio Marijo Pajić. On svira i klavijature u pesmi, dok bubanj svira Dragan Katić Gaga, a gitaru Aleksandar Vejnović. Ovo je jedinstveni muzički projekat koji je osmislio i vodi jedan basista.

 

Tekst pesme TV:

Ceo život čekam nekog kao što si ti.

Da mi uhapsi srce.

Da me podvede i zatvori noć ili dve

I da mi pomrsi konce.

Jer ja sam lud i više nego lud.

I non stop trese me.

I treba mi baš neko kao ti.

Veži me.

Hajde lepotice iz spota,

Hajde ti izbor si moj.

Svako svako ima svoga skota,

Ja biću tvoj.

Hajde lepotice iz spota,

Bar ti možeš sve,

Hajde, ceo svet je ionako samo TV (te-ve).

 

makonda-tracker