Sanja Doležal: Nenad nas je prerano napustio

1
Pevačica i voditeljka Sanja Doležal obratila se medijma saopštenjem povodom smrti svog supruga bubnjara Novih fosila Nenada Šarića, koji je preminuo nakon moždanog udara.
Sanja Doležal, Nenad Šarić, foto: Story arhiva
Sanja Doležal, Nenad Šarić, foto: Story arhiva

Suprug pevačice i voditeljke Sanje Doležal, bubnjar Novih fosila Nenad Šarić, preminuo je u 65. godini života nakon što je doživio moždani udar u utorak uveče.

Sanja Doležal obratila se medijima u četvrtak pisanim saopštenjem.

- Moj najbolji prijatelj i životni partner nas je napustio danas posle 15 časova. Prerano za mene i za našu decu. Nažalost, krvarenje u mozgu je od prvog trenutka bilo preobilno i izazvalo je strašne posledice. Zahvaljujem mnogobrojnim prijateljima i poznanicima koji već dva dana šalju podršku i svoju ljubav. Zahvaljujem doktorima i osoblju Karlovačke bolnice na svemu što su učinili ova dva dana. Kao vernica, molim braću i sestre u Kristu da se mole i prikazuju mise za dušu mog supruga i snagu naše porodice. Medije molim da nas ostave kako bi mogli u miru i tugi preživjeti ove trenutke. Hvala, Sanja, Lana, Luka, Sven i Lea - piše u saopštenju Sanje Doležal, koja je 18 godina bila u braku sa Nenadom Šarićem.

 

Danilo Mašojević

makonda-tracker