Stiže prinova! Milan Dinčić Dinča objavio lepe vesti, postaće TATA PO TREĆI PUT, a ovo je lepa Jelena, njegova supruga

0

Radost i sreća ispunili su doma Milana i Jelene kada su saznali da će ponovo postati roditelji 

DINČA POSTAJE TATA PO TREĆI PUT
DINČA POSTAJE TATA PO TREĆI PUT foto: Marina Lopičić

Pevač Milan Dinčić Dinča godinama je u skladnom braku sa lepom Jelenom s kojom ima dvoje dece. Iz njihovog doma ponovo stižu najlepše vesti, uskoro će dobiti i treće dete.

 

Poznato je da Dinča dosta radi, ali i njegova supruga Jelena, uprkos činjenici da ima dvoje dece započela je privatni biznis u kojem uživa svim srcem. Naime, oni su otvorili privatni vrtić koji je bio okupacija Jelene, a onda su stigle ove radosne vesti.

 

Odmah nakon što je saznala da je trudna Jelena je odlučila da malo uspori i da se prepusti uživanju u trudnoći, a posao je ostavila u sigurnim rukama svog supruga, piše Blic.

 

 

Jelena i Dinča su se venčali 2018. godine i od tada imaju veoma lep i skladan život.  Danas Jelena Dinčić, a nekad Sekulović, prvo je donela na svet sina Vukana, a krajem 2020. godine je stiglo pojačanje, ćerka Mitra.

 

Dinča je često u javnosti znao da kaže da bi voleo da ima još dece, a sad mu se ta želja i ostvarila. Da li će pojačanje biti devojčica ili dečak ostaje nam da vdimo, a ono što je najvažnije to je da su njih dvoje i dalje zaljubljeni, vole se i jedno drugom su najveća podrška.

 

MILAN DINČIĆ POSTAJE TATA PO TREĆI PUT
MILAN DINČIĆ POSTAJE TATA PO TREĆI PUT foto: Damir Dervišagić

 

Pevač je svojevremeno znao da se dotakne teme braka, ali i razvoda, kojih je sve više među njegovim kolegama pevačima.

 

- Razvod je tragedija, svi bi trebalo da čuvaju brakove. Zalažem se za to da mi porodica bude na prvom mestu. Voleo bih da uskoro bude proširenja porodice, ako Bog da. Još samo supruga Jelena da aminuje treće dete i to je to - priča Dinča, piše „Blic", a on se, između ostalog, osvrnuo i na svoju karijeru.

 

Bonus video:

Kako uživa trudna devojka Ognjena Amidžića

 

makonda-tracker