Dragan Jovanović proslavlja 25 godina rada

0
U subotu, 5. maja u 20 sati, predstava Dobrodošli u Srbiju imaće 250. izvođenje, a glumac i autor predstave Dragan Jovanović obeležiće 25 godina glumačke karijere.

Predstava je od njene premijere 27. maja 2006. godine do sada izvedena 250. puta na matičnoj sceni kao i na gostovanjima u zemlji i inostranstvu, a odgledalo je 68.000. gledalaca.

Za ovu predstavu Dragan Jovanović je dobio nagradu za ostvarenje večeri na festivalu Nušićevi dani u Smederevu 2007.godine.

Autor teksta i reditelj je Dragan Jovanović, a u predstavi igraju: Dragan Jovanović, Sanja Marković (Marina Pavlović), Jelena Radovanović, Jelena Kovač, Marina Stojković, Jelena Grubić, Marija Zulić, Mladena Veselinović.
Filmske uloge: Rade Marković, Dejan Matić, Branka Pujić, Ivan Isailović, Milica Usanović, Milica Mandić, Jasmina Stoiljković.

Dragan Jovanović za 25 godina glumačkog rada pored velikog broja filmskih, televizijskih i pozorišnih uloga u Zvezdara teatru odigrao je preko 1000 predstava igrajući u predstavama: Život Jovanov, Čaruga, U plamenu strasti, Smešna strana muzike, Dobrodošli u Srbiju, Nesvrstana strana muzike.

 

makonda-tracker