Jelena Dokić: Nije lako kada gubite

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 3

Draguna

06-05-2012 13:44h
Divna Jelena, igrala je za SRBIJU kada nikoga nismo imali, BILA JE 4.NA SVETU KAO SRPSKINJA POD SRPKOM ZASTAVOM ne pod zastavom Australije, IGRALA JE za Fed tim Srbije u Atini i to je SAMA PLATILA KARTU DA BI IGRALA NA TOM MEČU ZA REPREZENTACIJU Srbije što je bruka TSS, ali je tako bilo na samom početku 21. veka u Srbiji. Da.

ŽELELA JE DA OTVORI TENISKE TERENE a doživla je skandalozne grafite i parole po Beogradu SAMO ZATO ŠTO JE POVEROVALA DA JE STIGLA DEMOKRATIJA i da MOŽE DA SE MISLI SVOJOM GLAVOM i da TO ZA KOGA SI POLITIČKI ne znači DA NEĆEŠ DOBITI MOGUĆNOST DA OTVORIŠ TENISKI CENTAR U BEOGRADU.

ALI, teniske terene možeš otvotiti SAMO AKO SI PRISTAO NA VLADAJUĆU GARNITURU.

DOKIĆI NISU, pa terene nisu ni dobili ni oni ni Beograd početkom prve decenije 21.veka.

SREĆNO prelepoj, izazovnoj, seksipilnoj, talentovanoj i ipak uspešnoj teniserki, Srpkinji JELENI DOKIĆ, sa australijskim pasošem.

Pasoš je samo predmet a krv je život.

Les

05-05-2012 16:33h
OK. Koga briga za malouspešnu australijsku teniserku? Ne prenosite ni informacije o malouspešnim novozelandskim teniserkama, zar ne?

Niki

14-01-2013 04:27h
Jelena je jedna predivna i uspesna zena, i dobra teniserka, obzirom na sve sto je dozivela, i sada je odlicna. Veoma volim da procitam vesti o njoj, jer se pre svega secam njenih uspeha kao male curice u Somboru, na teniskim terenima, pre nego sto je otisla u Australiju. I ona nije rodjena u Australiji, kako na jednom mestu u ovom tekstu pise. A kasnije i sam pisac kaze da je sa 9 godina otisla u Australiju, sam sebe pobija. Jelena, zelim ti sve najbolje u zivotu. Jedna Somborka.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: