Linda Evanđelista traži za sina naoružane telohranitelje

1
Poznata manekenka ima vanbračnog sina Ogistena Džejmsa sa francuskim milijarderom i suprugom glumice Selme Hajek, Fransoa - Anrijem Pinoom, od koga zahteva alimentaciju od 46 hiljada dolara mesečno
Linda Evanđelista, foto: Profimedia
Linda Evanđelista, foto: Profimedia

Nekadašnji ljubavnici će se navodno ove nedelje naći u sudu u Njujorku pošto nisu mogli da se nagode, a Linda zahteva da Fransoa daje njihovom petogodišnjeg sinu 46 hiljada dolara mesečno za alimentaciju i naoružane telohranitelje koji će ga čuvati.

– Moram ga zaštititi – objasnila je manekenka, koja je prošle godine insistirala i na dadiljama koje rade 24 sata dnevno.

– Kada radim, to je ponekad i po šesnaest sati dnevno. Kada nisam na snimanju, radim na svom izgledu. Moram biti u teretani. Imam tretmane lepote. Moram se spremati za sledeći posao i stalno biti na treningu – istakla je Evanđelista.

Osim novca za životne troškove, manekenka traži i da francuski milijarder osigura svom prvom sinu identičan dom u kakvom žive njegova supruga Selma Hajek i njihova četvorogodišnja ćerka Valentina, a procenjuje se na trinaest miliona dolara.

makonda-tracker