Humanitarni uranak u klubu Mr. Stefan Braun

0
Poznati beogradski klub Mr Stefan Braun uoči praznika, organizovao je sjajnu žurku za sve ljubitelje noćnog provoda, koji su imali su priliku da se odlično provedu pred uranak, u standardno veseloj amtosferi u društvu brojnih poznatih osoba.

Kao i prethodnih večeri ponedeljkom, estradne ličnosti pomagale su da se prikupljaju humanitarni prilozi za najugroženije, a ovog puta šarmanti pevači, bivši učesnici takmičenja Prvi glas SrbijeFilip Mitrović Igor Terzija, pevačica Katarina Ostojić, u društvu Slobodana Vasića, zvezde Granda i brojnih lepotica modne agencije Kristal, su ušli u šank i pomogli akciju.

Kako bi se sakupilo što više novca, tokom večeri je organizovana i humanitarna licitacija sportskih rekvizita, dok je najveću pažnju gostiju izazvao potpisan dres fudbalskog reprezentativca Srbije, Aleksandra Kolarova.

Sav prikupljen novac namenjen je fondu za pomoć slepim i slabovidim osobama, za osnivanje Kuće Svetlosti, prvog rehabillaticionog centra za pomoć sleporođenoj deci.

Lebdeći klub je najavio brojna iznenađenja i sjajne žurke za kraj zimske sezone, a prva u nizu žurki očekuje nas 2. maja, kada će nastupiti DJ Havi Mula,  jedan od najpoznatijih producenata i disk-džokeja španske klupske scene.

 

.

 

 

 

 

makonda-tracker