ZAUVEK

Prijavila ga POLICIJI, pa se za njega udala u Sabornoj crkvi: Ko je MUŽ Tanje Rađenović s kojim 2 decenije živi bajku?

1

Osvojio je njeno srce pre skoro dve decenije i ta ljubav još uvek traje 

TANJA RAĐENOVIĆ JE DVE DECENIJE SKLADNOM BRAKU IZ KOJEG IMA DVE ĆERKE
TANJA RAĐENOVIĆ JE DVE DECENIJE SKLADNOM BRAKU IZ KOJEG IMA DVE ĆERKEfoto: Marija Mladjen/ATAImages

Naša poznata voditeljka Tanja Rađenović godinama krasi male ekrane i gledaoce obaveštava o najaktuelnijim dešavanjima iz zemlje i sveta. Osim zbog posla kojim se bavi Tanja je interesantna javnosti i zbog svog privatnog života, koji ne krije od očiju javnosti.

 

Od kad je bila veoma mlada Tanja je zavolela muškarca koji je osvojio njeno srce i sa kojim je dobila dve ćerke Teodoru i Anđelu. Tako je svojevremeno pričala i anegdotu kako su se ona i Petar upoznali.

 

Tanja je svoju mladost provela na Dorćolu, a nakon što je čula da u njenoj zgradi treba da se otvori kafić, odlučila je da se suprotstvi toj odluci. U toj nameri nije uspela, ali je tada srela čoveka svog života.

 

TANJA JE GODINAMA U BRAKU SA PETROM
TANJA JE GODINAMA U BRAKU SA PETROMfoto: Antonio Ahel/ATA Images

 

On je ni manje ni više bio vlasnik kafića protiv čijeg otvaranja se voditeljka borila.

 

- Zanimljivo je da sam se u to vreme borila da se ne otvori kafić u mojoj zgradi u tadašnjoj “silikonskoj dolini” na Dorćolu. Sudbina je htela da kafić bude otvoren i pored moje borbe i da za to bude zaslužan moj budući muž, za koga sam se udala nakon godinu dana - rekla je za "Blic ženu" svojevremeno Tanja dodajući da se njihovo venčanje i danas prepričava kao jedna odlična zabava.

 

- To je bila najbolja žurka na kojoj sam bila. Igralo se po stolovima i veselilo do duboko u noć. Venčanje i veselje bilo je u hotelu “Palas”, a prvo smo se venčali u Sabornoj crkvi.

 

Tanja je već 19 godina u skladnom braku sa Petrom, a trude se da život žive punim plućima. Ipak, nije tako bilo oduvek. Kada su se upoznali Tanja i Petar su živeli u oronuloj kući, koju su morali da renoviraju od plafona do poda. 

 

Ipak, kasnije su uspeli da zarade mnogo novca nakon čega su upeli da ostvare svoj san i kupe hotel na samoj obali mora. 

 

- Najbitniji događaj koji mi je obeležio proteklih pet godina je da smo moj suprug i ja konačno ostvarili san da imamo mali, preslatki hotel na moru, to nam je bila želja. Druga stvar koju ću pamtiti je to što je naša druga ćerka maturirala. Prošle godine Teodora, ove godine Anđela. To su tri stvari koje ću pamtiti. Hvala bogu, svi su živi i zdravi. Petru je uspešno prošla operacija kičme. Sve je u najboljem redu - završava Tanja.

 

Bonus video:

Poljubac Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića 

 

 

 

makonda-tracker