Maja Višić: Nezaboravni utisci iz Kanade

0
Pevačica Maja Višić nedavno se vratila iz Kanade gde je imala uspešnu turneju
Maja Višić
Maja Višić

Nakon uspešne beogradske promocije albuma Anđeo čuvar, pevačica Maja Višić dobila je ponudu da održi turneju u Kanadi. Publika je uživala uz Majine hitove Hej, da mi je da sam tvoja, Godina ide za godinom, Anđeo čuvar, Čarobni štap, a svaki koncert bio je u znaku odličnog provoda i vesele atmosfere kakvu uvek pravi ova pevačica sa svojim bendom.

- Tek sam se vratila, pa još uvek sređujem utiske. Moja mini turneja prošla je jako dobro, ali moram da se pohvalim da sam uspela da uživam u ovoj zemlji i turistički. Najviše smo se zadržali u Torontu. Nosim zaista lepe uspomene jer tamo imam jako puno familije koju nisam videla jako dugo. Oduševljena sam Nijagarom i naravno tornjem koji se nalazi u centru Toronta. Obišli smo najbolje restorane poput kineskog Mandarina gde se mesto rezerviše po dve nedelje unapred. 

Najviše vremena smo provodili kupujući razne krpice po molovima. Jako sam se lepo provela i napunila baterije, puna sam energije i sada je pravo vreme da uradim jedan singl, jedan pravi letnji hit - objašnjava pevačica i dodaje da se uželela i beogradske publike sa kojom će se družiti svakog utorka na popularnom splavu Akapulko.


makonda-tracker