Drugi dan Story i Naxi Savršenog vikenda

Magazin Story i Naxi radio je i u nedelju 29. aprila za sve posetioce Ade Ciganlije u kafiću Koketa na Makiškoj strani održao događaj pod nazivom Savršen vikend.
0
1 / 37

Svi posetioci Ade mogli su da uživaju u različitim zabavnim aktivnostima od  11 do 17 sati. Svi zainteresovani su mogli  da vežbaju jogu koju je od 11 do 12 sati vodio Lifecenter.  Dame su imale priliku da se od 12 do 13 sati savetuju sa astrološkinjom Sanjom Coljom, a veliko interesovanje posetilaca privukla je besplatna masaža koju je od 13 do 14 sati omogućio salon Beauty Imagini.  

Sa posetiocima Story i Naxi kutka na Adi Ciganliji od 14 do 16 sati družili su se Maja Sar, Željko Vasić, Jellena, Lejla Hot, Milan Gromilić, kao i članovi glumačke ekipe serije Vojna akademija, Tijana Pečenčić, Ivan Mihajlović, Dragana Dabović i Tamara Dragićević.

Svi koji nisu bili u mogućnosti da uživaju i da se zabave u Story kutku, mogli su sve da isprate uživo, na Naxi radiju u emisiji Savršen vikend koju su vodili urednica Story-ja Beba Dragić i voditelj Naxi radija Dejan Avramović. Generalni sponzor projekta je Ford koji je organizovao zanimljive akcije tokom vikenda za sve posetioce, a posetici su bili u mogućnosti da zakažu besplatne probne vožnje Ford Fieste.

 

Story i Naxi Savršen vikend nastaviće se i tokom naredna tri vikenda u kafiću Koketa.

 

 

makonda-tracker