Počeo je Story i Naxi savršen vikend!

Magazin Story i Naxi radio odžali su 28. aprila prvi događaj pod nazivom Savršen vikend na Adi Ciganliji u kafiću Koketa na Makiškoj strani.
0
1 / 28

Svi posetioci Ade mogli su da uživaju u različitim zabavnim aktivnostima od 11 do 17h i u druženju sa poznatim ličnostima, a slušaoci Naxi radija pratili su događaj putem emisije Savršen vikend koju su vodili urednica Story-a Beba Dragić i voditelj Dejan Avramović. Pažnju posetilaca plenila je i Ford Fiesta, izložena ispred kafića, a simpatične promoterke pozivale su na test vožnju.

Od 11 do 13h posetioce je savetovala nutricionistkinja Maja Astaloš. Posebno zanimljiva tema bila je kako skinuti kilograme i dovesti liniju do savršenstva pred leto. Zatim su dame mogle da naprave frizure besplatno što je omogućio salon Bomaž. Od 14 do 16h bio je termin rezervisan za poznate, a u kafiću Koketa bili su Tijana Dapčević, Nina Janković, Knez, Milena Vučić, Nikola Burovac i drugi. Od 16h atmosfera se zagrejala uz zumba ples koji su vodili Lifecentar i Ninas tim.

U nedelju se akcija nastavlja sa još mnogo zanimljivih aktivnosti: joga, masaže, izrada horoskopa..

Dođite u kafić Koketa da se družimo i uživamo u Savršenom vikendu!

makonda-tracker