Milena Marić: Pokušavam da prebolim raskid

1
Posle kraha dvogodišnje veze za koju je verovala da će večno trajati, zvezda serije Budva na pjenu od mora, Milena Marić, kaže da pati i preživljava najteži životni period
Milena Marić, Foto: Vladimir Šporčić
Milena Marić, Foto: Vladimir Šporčić

Iako je dobar deo muške populacije koji prati seriju Budva na pjenu od mora do sada mogao samo da mašta o zgodnoj glumici i filmskoj, pozorišnoj i televizijskoj producentkinji Mileni Marić (31), lepa vest za buduće udvarače ove fatalne Budvanke jeste da ona više nije u vezi. Mileni, koja je ujedno bila i glavni organizator popularne serije, ovo je međutim sve osim lepe vesti, budući da je prošle nedelje okončala dvogodišnju romansu sa mlađim muškarcem čiji identitet ne želi da otkriva.

- Trenutno sam sama i nedavno sam raskinula dvogodišnju vezu. Sve mi je to još sveže i veoma bolno pa ne želim mnogo da pričam o tome. Pokušaću da se usredsredim na posao i na taj način očistim od svega što me opterećuje – počinje Milena razgovor za Story i kaže da joj njenu vezu nije ugrozila popularnost koju je stekla ulogom u seriji Budva na pjenu od mora.

- Medijski pritisak nema nikakve veze s našim raskidom jer je dečko s kojim sam se zabavljala potpuno anoniman i ne voli nikakvu vrstu reklame. Imala sam njegovu ogromnu podršku kada je reč o glumačkom angažmanu u seriji. Znao je sa čim se nosi kada sam odlučila da se bavim glumačkim pozivom. Reč je o divnom i sjajnom momku, jednom predivnom zrelom mladom biću s kojim mi je bilo prelepo. Prosto su nam se senzibiliteti razišli i po mom povratku iz Kostarike, gde sam radila kao reporter u rijaliti šou-programu Survivor, popričali smo i odlučili da se rastanemo – kaže Milena čija se romansa nije iznenada prekinula.

- I ranije su postojale neke razlike među nama koje smo uspešno prevazilazili, ali na određeni način okrenuli smo se jedno od drugog i krenuli različitim životnim putevima, a da toga nismo bili ni svesni. Oboje smo shvatili da je našoj vezi došao kraj i sada pokušavam da prebolim raskid – priča Milena i ne krije da pati.

- Prolazim kroz težak period. Nismo bili vereni, ali sve je išlo ka tome da ćemo izgovoriti bračne zavete. Živeli smo kao da ćemo zauvek ostati zajedno. Za naš raskid nije kriva treća osoba već jednostavno više nismo mogli da pratimo jedno drugo. Razlike koje su nas razdvojile nisu nepomirljive, ali sada deluje da je tako. Energija koju posedujem, moja divlja priroda i obim posla koji obavljam u ovom trenutku ne odgovaraju nekome ko u potpunosti vodi drugačiji život. Raskinuli smo tokom jednog predivnog razgovora i konstatovali da je zaista došao kraj. On je čovek koji ne želi da prati moj način života i mada me je u svemu podržavao, to mu nije prijalo. Razišli su nam se ciljevi, nijedno od nas ne želi da odustane od svojih životnih prioriteta i kraj je bio neizbežan  - iskrena je Milena koja je nedavno na aerodromu Nikola Tesla fotografisana u strasnom zagrljaju sa manekenom i učesnikom Survivora Vladimirom Vuksanovićem.

- Četrdeset dana proveli smo zajedno na ostrvu, ali Vlada i ja nismo imali flert ili romansu. Srdačno smo se pozdravili na aerodromu, pa je na osnovu toga neko naslutio da između nas postoji nešto više od prijateljstva. Takav zagrljaj imala sam i sa Ognjenom Kajganićem koji mi je takođe drag, ali i da sam htela, zaista ne bih postigla da otvorim srce za sve muške učesnike Survivora – smeje se Milena koja u seriji Budva na pjeni od mora briljantno tumači Linu, fatalnu ljubavnicu Sava Bačića kojeg igra Mima Karadžić.

- Nisam imala nedoumice u vezi s tim da li u seriji treba da odbraniti Linin lik jer je to njen put, a ja volim žene koje znaju šta hoće. Međutim, nikada nisam bila ničija ljubavnica jer bi to ugrozilo svu moju maštovitost i posvećenost u vezi. Nemam granica u ljubavi i ne bih ni dan mogla da provedem u senci neke druge žene. Možda je to jedna od retkih životnih situacija za koju bih mogla da kažem: Neće mi se nikad dogoditi jer ne mogu da živim u nečijoj senci – ističe Milena kojoj je u porodici najdraža podrška deke Uroša (92), inače zvanično najstarijeg Budvanina, kao i rođenog brata Miloša (28) koga, kako kaže, voli najviše na svetu.

 

Nikola Rumenić

 

Mesto snimanja: Restoran Kašmir, Strahinjića Bana 57a

Šminka:

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker