čestitamo

Nije najčešće srpsko ime, ali ga čujete svaki dan: Dejana Živković ponovo postala majka

0

Poznata lepotica donela je na svet sina, kom su suprug Filip i ona dali ime moćnog značenja

Dejana Živković i Filip Simović ponosni su roditelji dvoje dece
Dejana Živković i Filip Simović ponosni su roditelji dvoje decefoto: dejanazivkovic/Instagram

Kako javljaju domaći mediji, manekenka Dejana Živković se porodila, a njen suprug Filip Simović i ona dobili su sina, koji je došao na svet u jednoj privatnoj klinici u Beogradu


Mališan je na rođenju imao 3.770 g i 53 centimetara, piše Blic, koji javlja i da je par odabrao ime – Novak.

 

Iako ne spada u najčešća srpska imena, svakako je veoma popularno ime za dečaka, posebno zbog našeg tenisera Novaka Đokovića, najuspešnijeg na planeti u istoriji ovog sporta.


Ovo ime odabrano je najverovatnije simbolično, jer je dečak rođen u danima Nove godine, a ono ime značenje "da sve počne novo".

Dejana i Filip, inače, već imaju sina Lava, koji je rođen u maju 2022. godine, a manekenka je u nekoliko navrata delila na Instagramu njihove tople porodične trenutke.

 


Lepotica koja se proslavila pojavljivanjem u emisiji "Prvi srpski top model" nedavno je otkrila za Blic da se u drugoj trudnoći prilično ugojila, što se nije primećivalo.


Ugojila sam se 14 kilograma, imam sreću da se ne vidi jer se lepo gojim. Srećna sam i to se vidi – istakla je tada.

 


Njen životni saputnik Filip Simović je, inače, vlasnik jedne uspešne kompanije koja se bavi transportom, a uz to je dugogodišnji član Nemačko-srpske privredne komore. On je bio naš istaknuti privrednik i savetnik Ivice Dačića dok je bio na mestu ministra spoljnih poslova, pisali su svojevremeno domaći mediji.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Krštenje sina Dejane Živković

 

makonda-tracker