Katarina Živković: Krivo mi je što nisam ušla u finale, ali ne očajavam

14
Pevačica za Story.rs komentariše loš plasma na četvrtom Grand festivalu.
Katarina Živković
Katarina Živković

Katarina Živković predstavila je na festivalu pesmu Devet meseci za koju je muziku i tekst uradio Miloš Vuksanović. Iako su mnogi očekivali njen prolazak u finale, pevačica je ispala u drugom polufinalu.

- Ja sam veliki takmičar i naravno da mi je krivo što nisam ušla u finale. Iako nisam prošla u sledeći krug iz samo njima znanih razloga, pesma je ta koja može sve to da ispravi, a moja numera je kvalitetna i jako emotivna i sigurna sam da će se svideti publici – otkriva Katarina i ne krije da se nadala boljem plasmanu.

- Neću da budem lažno skromna, da očekivala sam, a vidim i na portalima da je pesma bila favorit. Naravno, ništa nije tako tragično, da nije bilo festivala, ne bi bilo ni pesme. (Smeh) – govori Kaća koja pesmu snimila zahvaljujući svom dečku Banetu Jankoviću.

- Bane je prvi pronašao pesmu, doneo mi je i pustio na mobilni. Naježila sam se pet puta dok sam je slušala, a tako su i mnogi drugi reagovali kada su čuli ovu numeru. Pesma ima realnu temu i smatram da će se mnoge žene pronaći u njoj, naravno i muškarci, veliki sam pozitivac i optimista i ne mogu tek tako da klonem duhom i da se razočaram.

 

Danilo Mašojević

makonda-tracker