Lindzi Lohan u ulozi čuvene Elizabet Tejlor

0
Holivudska glumica Lindzi Lohan zvanično je potvrdila da će igrati ulogu Elizabet Tejlor u novom filmu o životu filmske dive, vraćajući se tako u velikom stilu u svet glume.
Lindzi Lohan, Elizabet Tejlor, foto Profimedia
Lindzi Lohan, Elizabet Tejlor, foto Profimedia

Prethodnih nekoliko meseci dosta se nagađalo o tome de li će zvezda filma Mean girls zaigrati u novom holivudskom ostvarenju, ali činilo se da će njeni nedavni problemi sa zakonom uništiti svaku šansu za povratak pred kamere.

- Želeli smo Lindzi od prvog dana. Imala je probleme u životu koje je morala da reši, a mi smo bili spremni da joj pružimo dovoljno vremena za to. Sada smo spremni da počnemo sa snimanjem – rekao je izvršni producent filma Leri Tompson.

Dvadesetpetogodišnja glumica izrazila je uzbuđenje zbog uloge koju je dobila

- Uvek sam se divila i veoma poštovala Elizabet Tejlor. Ona nije bila samo neverovatna glumica, već i predivna žena! – izjavila je Lindzi i dodala da je počastvovana što će glumiti holivudsku ikonu.

Film Liz and Dick zasnovan je na istinitoj priči i govori o velikoj ljubavi Elizabet Tejlor i Ričarda Bartona. Početak snimanja zakazan je za početak juna ove godine.

Elizabet Tejlor i Ričard Barton upoznali su se 1963. godine na snimanju filma Kleopatra. Zaljubili su se jedno u drugo pred očima celog sveta, napustili svoje tadašnje supružnike i venčali se.

Tijana Radovanović

 

makonda-tracker