Keti Peri: Srećna sa novim dečkom

0
Iako se pričalo da još uvek pati za svojim bivšim suprugom Raselom Brendom, Keti Peri je ove nedelje vidno raspoložena uživala u društvu muzičara Roberta Ekrojda na festivalu Coachella.
Keti Peri, foto Profimedia
Keti Peri, foto Profimedia

Dvadesetsedmogodišnja pevačica i gitarista benda Florence + The Machine viđeni su zajedno na festivalu Coachella u kalifornijskom gradu Indio, gde nisu skrivali simpatije jedno prema drugom. Prema navodima američkih medija, Keti i Rob uživali su u poljupcima i zagrljajima i nisu marili za radoznale poglede posetilaca festivala.

- Keti je izuzetno srećna, u poslednje vreme nije bila srećnija nego sada. Zaista uživa u vremenu koje provodi sa Robom. Imaju mnogo toga zajedničkog, a Keti je uvek bila veliki fan njegovog benda. Rob je veoma fin momak. Ima jako dobar smisao za humor, a uz to je i neverovatan gitarista – rekao je izvor blizak Keti za sajt Hollywoodlife.com.

Nakon razvoda od poznatog glumca Rasela Brenda, Keti je povezivana sa francuskim modelom Baptistom Đabikonijem, ali po svemu sudeći, njena srodna duša je ipak britanski rok muzičar.

Tijana Radovanović

makonda-tracker