Story & Naxi Savršen vikend od 28.aprila do 20.maja 2012. na Adi Ciganliji

0
Magazin Story u saradnji sa Naxi radijom od subote 28.aprila postavlja kutak za svoje čitateljke na Adi Ciganliji u kome će se organizovati brojne zanimljivosti i promocije.

 Svake subote i nedelje, naredna četiri vikenda, od 11 do 17h  moći ćete da se družite sa poznatima i vašim Story timom na Makiškoj strani u kafiću Koketa na Adi Ciganliji koji se nalazi između Sunset-a i Red Shoes-a. One dame koje neće biti u mogućnosti da uživaju i zabave se sa nama sve će moći da isprate na Naxi radiju u emisiji “Savršen vikend“ koju će voditi urednica Story-ja Beba Dragić i voditelj Naxi radija Dejan Avramović. Generalni sponzor projekta je Ford koji će organizovati zanimljive akcije tokom vikenda za sve posetioce. Ford sprema posebnu tematiku za svaki vikend gde vas očekuju razna iznenađenja: test drive, crtanje grafita, pokoloni, slikanje, kokteli, crtanje. I konačno, proslavite 35. rođendan sa Ford-om gde vas čekaju pokloni i druga iznenađenja.

Akcija se organizuje u cilju promocije nove koncepcije Story magazina koja podrazumeva novi sadržaj i novi dan izlaska Story magazina. Od sada izlazi petkom i predstavlja savršen početak za predstojeći vikend.

Subotom popodne ćete moći da se pokrenete uz Zumbu, dok je nedeljno pre podne rezervisano za odmor od subotnje večeri i lagano opuštanje uz Yogu, posle čega dolazi masaža kako bi ugođaj bio potpuniji. Čitateljke očekuju i brojne druge aktivnosti, igrice i nagrade. Šminkanje, horoskop, frizure, osveženje samo su jedna od brojnih iznenađenja koje vas očekuju...

Dodjite da se družimo i uživamo u Savršenom vikedu!

makonda-tracker